2015. április 28., kedd

Fragrant street





Fortunately we had warm spring, and I found this beautiful floral location for the outfit shooting, so I wore a light yellow summer dress from Promod on that day. Hope you like the photos, and maybe feel the scent of flowers.♥


Szerencsére tavasszal sok utcakép megváltozik, így a máskor szürke, jellegtelen kerítések is gyönyörűek tudnak lenni, mint ez a régi házacska előtti. Egyszerűen nem lehet nem lefotózni, annyira gyönyörű. Így a mai poszt is virágosra, romantikusra, lenge ruhásra sikerült...♥







2015. április 21., kedd

Magnolia






Hi! ♥  The nature is so magical, and I love magic and charming flowers. There is a beautiful garden in Budapest, where you can drink a cup of tea under the magnolia trees. Isn't it beautiful? 
Have a lovely week!









2015. április 15., szerda

Free spirit







Hi, everyone!! This is a great week! I love spring.....I'm so happy! Hope you like the photos!!♥










2015. április 14., kedd

Colorful-creative-stylish --- NO Border Salon




Igazi felüdülés megérkezni a városi forgatagból egy nyugis, barátságos, kreatív energiákkal teli helyre. Ilyen a No Border Haj és Designer Szalon (site), ahol egy kellemes divat és hajbemutatóba csöppentünk bele a TONY& GUY Fashionweek után a kis bloggercsapatunkkal, a szalon első szülinapi rendezvényén.

Érdekesség, hogy ez nem csak egy szépségszalon, hanem megtalálhatunk itt gyönyörű, egyedi ékszereket, és designer ruhákat is. A szalon tulajdonosa Mezőfi Andrea a saját márkája mellett  -ami  az MZF -   szeretett volna több magyar tervezőnek is helyet biztosítani az üzlet showroom részén. Még megtalálhatók itt az ANTRÉ és Timarcs egyedi tervezésű ruhái, és gyönyörű ékszerek, kiegészítők, melyeket linkeltem lentebb a poszt képeinél.

Ebben az évben igazán trendinek számítanak a különféle hajfonatok, így kifejezetten örültem, amikor a hajbemutató fő témája is ez volt.  Tehát ha nem szeretnénk hajat vágatni, csak felfrissülni, beugorhatunk egy hajfonásra is, esetleg egy hozzá illő egyedi ékszerrel pedig biztos a lelki felüdülés. És ha már mosolyogva lépünk ki az utcára, mások is visszamosolyognak majd ránk...

Köszönöm a meghívást a NoBorder csapatának!







2015. április 9., csütörtök

Laburnum






To tell you the truth I didn't plan these photos... We just took some photos by chance because I found this place beautiful.
Sorry for the black thights...but it was really cold despite of the sunshine!
Hope you feel the magic truth the photos!:)


Igazából nem terveztem ezt a posztot, csak volt egy pár percünk, és készítettünk pár fotót. Elnézést a fekete harisnyáért és a rohanós, vezetős bakancsomért, de még elég hideg volt, és igazából nem is az outfiten van a hangsúly. 
A hosszú szürke hónapok után olyan furcsa ennyi színt látni a természetben, rácsodálkozom, mintha még sosem láttam volna! :)








2015. április 6., hétfő

Et le reste, c'est vous. -- Promod, Boutique Francaise





"Pamut, kötött, krepp, csipke. Csukja be a szemét, és képzelje el, hogy végigsimítja a finom anyagokat hajtástól varrásig, a gallértól az ujjrészig. A bőréhez simulva , a ruha minden mozdulatát követi és élményeket idéz."-Promod

A fenti idézet a Promod-Boutique Francaise (az új nevük hallatán, már egyértelmű , hogy a márka francia) honlapjáról való, de annyira szép, hogy mindenképp szerettem volna kiemelni. 

Ha megérintek egy anyagot, szeretek vele kapcsolatot teremteni. Belehatol a szívembe, vagy nem. Ha elsétálok mellette, visszahúz, vagy nem. A ruhák számomra nem csak ruhák.  Bár gondolom, sokan érezzük ezt így. 
Bár minden outfit összerakása egy-egy kihívás, de boldoggá tesz. Az alkotási vágy nálam mindennapos, sokszor nem könnyű kikapcsolni magam... 

Külön öröm, ha egy-egy divateseményre ellátogathatok, ahol érezhetem a kreatív energiákat, megismerhetem a márkák mögött álló nagyon lelkes kis csapatot, és öröm hallgatni ahogy a kollekciókról mesélnek. 

A Promod-Boutique Francaise már második alkalommal rendezte meg a blogger reggelit ( az őszi rendezvényről olvashattok: ITT ), és ez ismét nagyon jó hangulatúra sikerült, olyan igazi franciásra! A franciás harapnivalót az A table ! biztosította.♥

Összeállítottam még egy hozzám közel álló, kicsit romantikus szettet is. Elképzelem magam, ahogy végigsétálok a napsárga pántos szandálban egy francia városka macskaköves utcáin, a könnyű rózsaszín blúzba belekap a szellő, felkapom a virágos blézert majd beülök egy kis cukrászdába.  Alig várom a jobb időt! Itt Budapesten is,  és bármelyik városban érezhetjük a franciás hangulatot, csak rajtunk múlik!
A fehér kis kör alakú táska pedig igazi tavaszi alapdarab!

Köszönöm a meghívást!

-------

Get inspired...

"Flattering clothes in carefully crafted shapes with a beautiful soft hang and yet sharply tailored details. Every morning you can put together a signiture look that you feel comfortable in!"-Promod

I totally feel, what Promod would give to us through the clothes. Love every little details, so charming! Love the romantic section of the Spring Collection! Lace, pleats, bows, pastel colors, flower prints. And can you see that glittering fashion trainers?? Imagine that you feel yourself so radiant all day if you wear that!

Thank you  Promod for the lovely blogger event!♥☻
It was a really ♦french, charming♦ morning. 

Thank You Promod for the invitation!