2015. május 28., csütörtök

Under-eye correction

 
 


Hi, everyone! I use a lot of creams for my face ....I love creams, and I try to fight against the time..Ha-ha.:) Today you can see the creams I use under my eyes!


A bőrápolás számomra mindig nagyon fontos volt, bár ki az akinek nem.:D Mindenféle krémeket próbálgatok, és egyre többet kenek magamra... Hátrányát még egyiknek sem éreztem, de hogy mennyire hatékonyak, azt sem tudom. Igazából a bőröm állapotával pillanatnyilag meg vagyok elégedve, talán itt meg is állíthatnánk az időt.......

 Most csak a szemkörnyékápolás termékeit, és a karikák ellen használt korrektoraimat szedtem össze. Pillanatnyilag ezeket szeretem. Sajnos pici és mélyen ülő szemeim vannak rejtett szemhéjjal megkoronázva, ami fotózás szempontjából a legrosszabb... Sokat is bosszankodom emiatt, de ez van...










After I cleaned (I use Micellar water) and washed my face I use the L'oreal Skin Perfection Serum around my eyes, then the URIAGE Isofil eye cream. 


Kezdjük a reggeli rutinnal :
1. Először valamilyen micellás vízzel áttörlöm a bőröm, majd Ilcsi feketeszappanal arcot mosok. Ezután használok tonikot is (L'occitane Immortale).
2. Ezután következik a szemkörnyékáplás, és most csak erről írok.

Először a L'oreal Skin Perfection szérumát viszem fel a szemek alá, és a halánték irányába, majd az URIAGE Isofill szemkörnyékápoló krémét oszlatom el ütögető mozdulatokkal. Majd felkenem  az arckrémeimet is, de most ezt itt kihagyom.



Then I apply under my eyes circles the Catrice Prime&Fine primer and the L'oreal LUMI foundation.

Miután vártam egy picit, és már beszívódott, a CATRICE Prime&Fine primerét kenem a karikákra vékonyan, ezután a L'oreal LUMI alapozóját használom a szemem köré és a szemhéjakra is. Mivel sminkelni is fogok, ezért itt felviszek egy szemhéjalapozót is (Alverde). 



Then comes the Bourjois healthy mix corrector. After I used foundation for my whole face, I apply again a corrector from Maybelline.


Miután mindent alaposan beütögettem a bőrömbe először a Bourjois korrektorát viszem fel a szem belső zugába, és az alatta található karikára. Miután az egész arcot lealapoztam, még utána használom a Maybelline szivacsos korrektorát.





And I like these products for night.

Ezeket a termékeket használom éjszakára. A L'oreal szemkrémet általában vastagon, mintegy pakolásként kenem fel. Szoktam vásárolni maszkokat is, most pillanatnyilag nem volt itthon.








♥♥♥








9 megjegyzés:

  1. how adorable are your sneakers
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    VálaszTörlés
  2. wooow love this shoes ♥♥♥

    http://margifashion.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Great photos!

    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/05/freedom.html

    VálaszTörlés
  4. The Maybelline concealer looks great!

    http://rustorstardust.blogspot.pt/ **

    VálaszTörlés
  5. So cool! I love these shoes <3

    VálaszTörlés
  6. pretty pics ;-)


    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. I definitely look after my skincare, especially my undereyes! :)

    Tara x

    VálaszTörlés

Thanks for reading!

COMMENTS are appear after MODERATION.

I always try to check your blog if you leave a link.
If you want follow me , just let me know, I like follow you back.